Κοινωνία

Σύλληψη ιερέα για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη

Ανάστατη η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τη σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Μάλιστα, αυτό που κάνει την είδηση ακόμα πιο αποκρουστική, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 11χρονης φέρεται να γνώριζε τι θα συνέβαινε και μάλιστα είναι εκείνη που συμφώνησε με τον 80χρονο για να συνευρεθεί με την κόρη της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην υπόθεση, φέρεται να εμπλέκονται ο 80χρονος ιερέας και η 30χρονη βουλγαρικής καταγωγής, μητέρα της μικρής, η οποία φέρεται να έλαβε χρήματα από τον ιερέα, ενώ εξετάζεται αν οι δύο τους είχαν ερωτικές επαφές.

Ωστόσο, έναντι οικονομικών, αλλά και υλικών ανταλλαγμάτων φέρεται να την έπεισε ώστε να συνευρεθεί με την 11 κόρη της.

Η σύλληψη του ιερέα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησε η Ασφάλεια Βόλου για τον 80χρονο, που τελούσε σε επ΄αόριστον αργία.

Ο αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισε τον 80χρονο να κινείται στο κέντρο της πόλης μαζί με την 30χρονη και το 11χρονο κορίτσι και τους ακολούθησε, μέχρι τη στιγμή που ο ιερέας έμεινε μόνος του με το κορίτσι. Μπήκαν σε αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την η παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις

Σήμερα, Σάββατο, ο ιερέας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Μάλιστα άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ο ιερέας βρίσκεται σε επ’ αόριστον αργία από τη Μητρόπολη Δημητριάδος.

πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button