ΑθλητικάΧαλκιδική

Στο τιμόνι της Ελπίδας παραμένει ο Φλέσσας

Πρόσφερε έργο και αυτό το αντιλαμβάνεται η διοίκηση

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ελπίδα Βραστών στην Α΄κατηγορία.

Ο νεαρός τεχνικός πήρε τα ηνία του συλλόγου από τη Γ’ ερασιτεχνική και με το έργο του κατάφερε να ξανά… φέρει τα Βραστά στη πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης:

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας θα είναι ο προπονητής της Ελπίδας και την νέα σεζόν κρατώντας το τιμόνι της ομάδας για τέταρτη σερί χρονιά. Ο 29χρονός τεχνικός ήρθε στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο που βρισκόταν στην Γ’ κατηγορία και την οδήγησε στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία του νομού κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα την περσινή χρονιά στην Β’ κατηγορία.

*Στη φώτο…ο Αριστοτέλης Φλέσσας με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Καρατζιοβάλη.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close