Το Κίνημα Αλλαγής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής, προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεών του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε στις 14-05-2018 στη Χαλκιδική μετά από διαβούλευση και εκλογική διαδικασία μεταξύ των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Για το αξίωμα του Γραμματέα υποψηφιότητα έθεσαν οι Γεώργιος Παπαδόπουλος και Βαρβάρα Ταρκάση και έπειτα από μυστική ψηφοφορία, κατά πλειοψηφία εξελέγη ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Για το αξίωμα του Αναπληρωτή Γραμματέα, υποψηφιότητα έθεσε η Θεοδώρα Μαυρομιχάλη η οποία εξελέγη επίσης μετά από μυστική ψηφοφορία, κατά πλειοψηφία.

Τις θεματικές υπευθυνότητες ανέλαβαν :
Επικοινωνίας: Μαρία Παπαδημητρίου.
Οικονομικού: Αθανάσιος Τσίγκας.
Οργανωτικού: Θεόδωρος Λιολίδης, Αθανάσιος Τσίγκας .
Αυτοδιοίκησης: Αργύρης Τσινάς , Αστέριος Αλβανός , Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης , Αναστάσιος Δαμάσκος, Βαρβάρα Ταρκάση.
Εργαζομένων: Τσίγκας Αθανάσιος.
Αγροτικού: Θεόδωρος Λιολίδης, Ταρκάση Βαρβάρα.
ΕΒΕ- Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: Αναστάσιος Δαμάσκος.
Τουρισμού: Αστέριος Αλβανός.
Υγείας: Καρανταγλής Νικόλαος.
Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας: Αστέριος Αλβανός.
Παιδείας: Βαρβάρα Ταρκάση.
Πολιτισμού – Αθλητισμού: Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης.
Περιβάλλοντος: Μαρία Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική, αναλαμβάνει δράση προκειμένου να συσπειρώσει τις προοδευτικές δυνάμεις του Νομού και να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που χρονίζουν, κάνοντας ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία. Στοχεύει να δώσει και να διαδώσει το πολιτικό στίγμα του Κινήματος, με διαφάνεια και «ανοιχτές πόρτες» για όλους. Το Κίνημα Αλλαγής εξάλλου, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εφαρμόζει στην πράξη την ευρύτερη κοινωνική συμμαχία.

Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 στο κλειστό θέατρο Ν. Τρίγλιας η πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος η οποία απευθύνεται όχι μόνο στα μέλη αλλά και σε κάθε πολίτη που αγωνιά, για το μέλλον του τόπου μας.