ΑθλητικάΓενικάΧαλκιδική

ΠΟΜ Volley: «Το οικογενειακό κλίμα φέρνει τις επιτυχίες» [pics+vids]

Το Volley του ΠΟ Μουδανιών αναλύει τα συστατικά των επιτυχίων στη κάμερα της Χαλκιδικής Πολιτικής

Ο ΠΟ Μουδανιών στο Βόλεϊ έχει μεγάλη ιστορία. Κατά καιρούς η ομάδα έχει σημαντικές διακρίσεις και κρατάει ψηλά τη σημαία της… Χαλκιδικής και εκτός νομού.

Ο ΠΟΜ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην ελίτ των σημαντικότερων ομάδων και στις αναπτυξιακές ηλικίες. Το τελευταίο διάστημα το Βόλεϊ του ΠΟΜ μας έχει συνηθίσει σε πολλές και σημαντικές επιτυχίες.

Μεγάλο μερίδιο έχουν τόσο ο προπονητής και υπεύθυνος των τμημάτων κος Μανώλης Ροδοβίτης, όσο και ο έφορος του τμήματος κος Ελευθέριος Μωραϊτόπουλος, που θα τους δούμε να μιλάνε στη κάμερα της Χαλκιδικής Πολιτικής. Σαφώς, το δικό τους ρόλο παίζουν κι άλλοι άνθρωποι που συμβάλλουν τα μέγιστα για το τμήμα όπως η κα Αναστασία Μοσκονά επίσης σαν έφορος του τμήματος.

Όπως και να έχει, ότι και να κάνανε αυτοί που ασχολούνται και προσφέρουν στο τμήμα, αν δεν υπήρχε η θέληση και η δίψα των παικτών λίγα θα μπορούσαν να γίνουν.

Συνεπώς, το συνεργασιακό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί είναι αυτό που φέρνει τις επιτυχίες στο τμήμα του ΠΟΜ.

Ο προπονητής κος Μανώλης ΡΟδοβίτης στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως ο ΠΟΜ υπολογίζεται πολύ από όλες τις αντίπαλες ομάδες και αυτό προέρχεται από την εικόνα και την οργάνωση που δείχνει το κάθε τμήμα στα παιχνίδια…

Επίσης, ο κος Ελευθέριος Μωραϊτόπουλος στάθηκε, μεταξύ άλλων, πως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό για τον ίδιο και σε όλα λειτουργεί σαν να είναι πατέρας τους…

Από τη μερίδα των παικτών ο Θάνος Μωραϊτόπουλος τόνισε πως το οικογενειακό κλίμα είναι αυτό που φέρνει όλες τις επιτυχίες…

 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close