Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 10 π.μ στην παραλία της Ν. Τρίγλιας (δίπλα από το οίκημα Μαγαζάρα) για  δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ν. Προποντίδας διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους – ομάδες  με αντικείμενο την αθλητική – ερασιτεχνική αλιεία, εκδήλωση για τα παιδιά με τίτλο “Kids Fishing Day”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, σε ακύρωση λόγω κακών καιρικών συνθηκών, της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Κυριακής 6 Μαΐου 2018.

Συγκεκριμένα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μίνι σεμινάρια από τους αθλητές- μέλη συλλόγων και ομάδων για τις βασικές τεχνικές παράκτιας αλιείας, ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και ζωντανά δολώματα (Casting),  ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και τεχνητά δολώματα (Lure Fishing, Spinning) καθώς επίσης και χρήση του αλιευτικού τους εξοπλισμού!

Αμέσως μετά τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ψαρέψουν μαζί με τους αθλητές ώστε και στην πράξη να αποκτήσουν εμπειρία αλλά και να τους λυθεί κάθε απορία.

Σε όλους τους μικρούς ψαράδες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το μεγάλο χορηγό ” Kasampalis Bros” , καθώς επίσης νερό, χυμός και κολατσιό από τα καταστήματα που στηρίζουν την εκδήλωση!

Ο χώρος θα διακοσμηθεί από το κατάστημα “Μπουκέτο Μπαλόνια” Ν. Μουδανιών ώστε να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας ψαράδες!

Τα μέλη των συλλόγων – ομάδων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τούς μικρούς ψαράδες περνώντας ένα απολαυστικό κυριακάτικο πρωινό δίπλα στη θάλασσα με πολύ ψάρεμα!