Αθλητικά

Ο Παντζιαράς στο πάγκο του Παλαιοχωρίου, στο πλευρό του ο Ραμιώτης

Το Παλαιοχώρι ανακοίνωσε τις συμφωνίες για τη νέα σεζόν.

Την επόμενη μέρα χτίζει και επίσημα ο Άρης Παλαιοχωρίου καθώς ανακοίνωσε τόσο τον ικανότατο προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά όσο και το βοηθό του που θα είναι ο γνώριμος των κίτρινων, Άγγελος Ραμιώτης.

Ο Άρης δυναμώνει αισθητά με το… καλημέρα για την επόμενη σεζόν, αρχής γενομένης από τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον προπονητή Παντζιαρά Ανδρέα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και να την οδηγήσει εκεί που ονειρεύεται!

Ευχαριστούμε τον τεως προπονητή της ομαδας μας Βελιτζέλο Κωνσταντίνο για το έργο που άφησε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία !

Ο Άρης Παλαιοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ως βοηθό προπονητη του κ. Παντζιαρά τον Άγγελο Ραμιώτη, έναν άνθρωπο πρότυπο για τον αθλητισμό της Χαλκιδικής που αφησε ανεξίτηλα σημάδια στην ομάδα μας και της χάρισε μόνον χαρές .

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο του πόστο και μόνον επιτυχίες στην καριέρα του

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close