Με τον καλύτερο τρόπο έριξε αυλαία το 4ο διεθνές φεστιβάλ «χορεύοντας στη γη του Αριστοτέλη», στο φιλόξενο χωριό των Νέων Ρόδων.

Σε ένα υπέροχο σημείο κάτω από το εκκλησάκι των Αγ. Θεοδώρων με φόντο το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού της γης του Αριστοτέλη, συναντήθηκαν πολιτισμοί και κουλτούρες από διάφορες χώρες. Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση και χάρισε απλόχερα το χειροκρότημα του.

Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν: Σερβία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ρουμανία, Ελλάδα.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Αριστοτέλειου πνευματικού κέντρου και τη στήριξη του Δήμου Αριστοτέλη.

Ο δήμαρχος Γιώργος Ζουμπάς δήλωσε «σαν δήμος έχουμε μια άλλη κατεύθυνση, εξάλλου ζούμε στην εποχή της κρίσης, χρειαζόμαστε ποιοτικά πράγματα τα οποία να μην κοστίζουν όπως ήμασταν συνηθισμένοι».

Η πρόεδρος του Αριστοτέλειου πνευματικού κέντρου κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου εκδήλωσε το θαυμασμό της για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν 3 ημέρες από την Αρναία συνέχισε στην Ιερισσό και ολοκληρώθηκε σήμερα στα Νέα Ρόδα.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών και τουρισμού Αργύρης Τσακνής δήλωσε στη «ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» «ο πολιτισμός ενώνει όλους μας και τον τουρισμό που είναι η κύρια παραγωγική πηγή αυτού του δήμου»

περισσότερες φωτογραφίες στο Πολιτιστικό Ημερολόγιο