Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός απαίτησε απο την ΕΟΚ/ΚΕΔ να η επιλογή των διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές.

Λίγες ώρες από την σημερινή (15/6) κλήρωση των διαιτητών για τον 5ο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods (17/6, 19:00, Live Blog από το Sport24.gr) ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαίτησε η επιλογή των διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνείς Έλληνες διαιτητές, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο”.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις αποφάσεις των διαιτητών μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, με τους μεν “ερυθρόλευκους” να βάζουν στο στόχαστρό τους τον Δημήτρη Τζαφλέρη, τους δε “πράσινους” να βάζουν στο δικό τους στόχαστρο τους κ.κ Κορομηλά και Σώμο.

πηγή: sport24.gr