ΕλλάδαΠολιτική

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας – Υπερψήφισε ο Δ. Καμμένος

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, με 153 ψήφους κατά της πρότασης και 127 υπέρ.

Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η ΝΔ. Σε σύνολο 280 παρόντων βουλευτών, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν 127 βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο Δημήτρης Καμμένος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσαντώνης, ενώ την καταψήφισαν οι 153 βουλευτές από τους ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα, Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης.

Επίσης, από την ψηφοφορία απουσίαζε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση, καθώς και ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Σαχινίδης.

Ο Δημήτρης Καμμένος υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας και διεγράφη από τους ΑΝΕΛ

Υπερψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης, κατά την διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας που διεξάγεται στην Ολομέλεια.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας, καταψηφίζοντας την κυβέρνηση στην οποία το κόμμα του, συμμετέχει.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, έχει εδώ και καιρό ανοίξει μια σειρά από «βεντέτες» με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται πως καταψηφίζει την κυβέρνηση για το ζήτημα της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, τον έφεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε το βουλευτή Δημήτρη Καμμένο.

Ο Πάνος Καμμένος απέστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ν. Βούτση.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close