Αθλητικά

Το νέο ΔΣ του Στρατωνιου και η ανακοίνωση

Τρέχει τα θέματα το νέο διοικητικό συμβούλιο των κίτρινων

Το Στρατωνι ανακοίνωσε το νέο ΔΣ του συλλόγου για την επόμενη σεζόν ενώ ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές και τεχνικούς της προηγούμενης σεζόν.

Επίσης, έγινε γνωστό πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστούν οι νέοι τεχνικοί των τμημάτων

Η ανακοίνωση:

Ο Μ.Γ.Ο. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ανακοινώνει την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19 που προέκυψε μετά από τρεις ανοιχτές συνελεύσεις-συζητήσεις για το μέλλον του συλλόγου :

Πρόεδρος : Ζαγοράκης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος : Γαλιούρης Νικόλαος

Γεν. Γραμματέας : Αποστόλου Χρήστος

Ταμίας : Ινελής Δημήτριος

Γενικός Αρχηγός : Κυρίδης Γρηγόριος

Μέλος – Έφορος Ακαδημιών : Ποδαράς Σπυρίδων

Μέλος – Έφορος Ακαδημιών : Παπάζογλου Γεώργιος

Μέλος – Έφορος Ακαδημιών : Σάρρος Κωνσταντίνος

Μέλος-Υπεύθυνος Γηπέδου : Παπαδημητράκης Γεώργιος

Μέλος – Υπεύθυνος Ιματισμού : Μιχαηλίδης Μιχάλης

Μέλος : Γιαννέλης Αθανάσιος

Μέλος : Μανίκας Στυλιανός

Μέλος : Παπαδημητράκης Νικόλαος

Μέλος : Κατσαβαβάκης Γεώργιος

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει τους απερχόμενους συμβούλους για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν για την αξιέπαινη προσπάθεια τους. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον coach Κεφαλά και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν οι προπονητές των τμημάτων για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-19.

Επιπλέον, τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν. Η στήριξη των φίλων του συλλόγου είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button