Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Στέκι Αλληλεγγύης στον Πολύγυρο ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής Στέλιος Βαλιάνος, όπου συναντήθηκε με τους υπεύθυνους εθελοντές της δράσης.
Μετά το πέρας της επίσκεψης έκανε την εξής δήλωση:
“Στον Πολύγυρο λειτουργεί μια εθελοντική δομή κοινωνικής προσφοράς υπό την αιγίδα της Ενορίας του Αγίου Νικολάου, το περιώνυμο “Στέκι Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής”, βασισμένο σε δωρεές πολιτών και στην αμισθί παραχώρηση δύο ισόγειων χώρων των οικογενειών Συμεωνίδη και Κουγιώνη.
Στα τέσσερα χρόνια δράσης του, πολλοί συμπολίτες μας έχουν καλύψει δωρεάν, μέσω της λειτουργίας του, σοβαρές ανάγκες τους, κυρίως ιματισμού.
Κύριος σκοπός της επίσκεψης μου είναι η ανάδειξη και δημοσιοποίηση του σημαντικού εθελοντικού έργου κοινωνικής διάστασης που επιτελούν τα μέλη της οργάνωσης.
Από τους ιθύνοντες της δομής μου παραδόθηκε σήμερα μια σημαντική ποσότητα ρουχισμού, την οποία με τη σειρά μου θα παραδώσω στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Ιερισσού, το οποίο λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες στο Ίδρυμα Αγάπης στην Αρναία.
Προσδοκώντας σε μέρες που η κοινωνική πρόνοια θα είναι αποκλειστικά κρατική ευθύνη και όχι αποτέλεσμα της διακριτικής ευχέρειας των συμπολιτών μας, επαινώ τον εθελοντισμό των ανθρώπων αυτών και τους ευχαριστώ εκ μέρους των συμπολιτών  μου”.