Αθλητικά

Συνεχίζει την ενίσχυση η Χανιώτη

Τα "παιδιά" του Μανωλούτσου στα τσακάλια

Η Χανιώτη ανακοίνωσε κι άλλες προσθήκες, ενώ πρόκειται για επιλογές του τεχνικού των Τσακαλιών, καθώς τους δούλεψε στον Αετό Φούρκας.

Η ανακοίνωση για τις μεταγραφές:

Άλλες 3ης Μεταγραφές ανακοινώνει η Ομάδα των Τσακαλιών…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ο.Χανιώτης για τις τρεις νέες προσθήκες στην ομάδα…

Ο Α.Ο.Χανιώτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει τρεις νέες μεταγραφές τον μεσοαμυντικο Αλεξανίδη Βαλέριο, τον μεσοεπιθετικο Χεττι Βασίλειο, και τον μεσοεπιθετικο Ντεντια Κέβιν, και οι Τρεις προέρχονται από τον «Αετό Φούρκας» πρόκειται για τρεις ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές και προσωπική επιλογή του Γιάννη Μανωλούτσου, τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες…

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close