Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για την απόφαση της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα όσων συλλαμβάνονται για επεισόδια, αλλά και για την πρόταση για 12 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στη Σύρο για το τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη και μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε και στο ποδόσφαιρο. Αρχικά, ρωτήθηκε για την πρότασή του στη Λίγκα για 12 ομάδες και την επιμονή ως προς αυτή. «Ελπίζω ότι θα περάσει, ελπίζω ότι υπάρχει ελάχιστη λογική και θα φτιάξουμε ένα βιώσιμο πρότζεκτ στο ποδόσφαιρο. Ούτως ή άλλως οικονομικά καταρρέει, αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες ομάδες, αλλά ακόμα και σε αυτές υπάρχουν προβλήματα. Η μπάλα όμως δεν είναι στο γήπεδο μας, είναι στο δικό τους», απάντησε.
Οσον αφορά την απόφαση απαγόρευσης εισόδου στους συλληφθέντες, τόνισε: «Ναι. Είμαστε κατά των φυλακίσεων, στα ιδιώνυμα και όλα αυτά, δεν νομίζουμε ότι λύνουν τα προβλήματα. Θα αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο ως προς τα να επιβάλλεται η μη είσοδος σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια. Τα παιδιά αυτά με εσφαλμένο τρόπο αγαπάνε το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και την ομάδα τους και εμείς θέλουμε να τους συνετίσουμε και θα τους στερήσουμε αυτό που αγαπάνε, νομίζω έτσι θα καταλάβουν το λάθος τους».
Τέλος υποστήριξε: «Ετοιμάζομαι πολλές παρεμβάσεις, μαζί με την UEFA. Όχι μόνο αυτά. Δεν μας λείπουν οι νόμοι, το θέμα είναι η καλή νομοθέτηση και αυτά που νομοθετούμε να μπορούν να γίνουν πράξη. Έχουμε κάνει δουλειά, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».