Ολοκληρώθηκε ο 48ος Διεθνής Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου στη Νικήτη που διοργανώθηκε και φέτος από την Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης “Ο Σίθων” με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.
Ο Γιαννουλάκης είναι ο νικητής της 48ης Κολυμβητικής Διοργάνωσης κάνοντας χρόνο για τα 26 χλμ από την Καλλιθέα ως τη Νικήτη 6 ώρες και 18 λεπτά. 

Δεύτερος τερμάτισε με χρόνο 7 ώρες και 50 λεπτά ο κρητικός Βροντάκης, ο οποίος είναι ο πρώτος κρητικός, στην ιστορία του θεσμού, που συμμετέχει στον διάπλου, και τρίτος ο Παπαθανασίου με 7 ώρες και 9 λεπτά.


 

Ο πρώτος Νικητιανός κολυμβητής ο Βασίλης Παπαθανασίου στην 3η θέση. Σε όλη τη διαδρομή χέρι με χέρι με τον Ισπανό κολυμβητή που κατέλαβε την 4η θέση. Ο Παπαθανασίου περίμενε τον Ισπανό στην ακτή και αγκαλιασμένοι κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα

Είκοσι ένας κολυμβητές ξεκίνησαν στις 8 το πρωί βουτώντας από την παραλία της Καλλιθέας στην  Κασσάνδρα και τερμάτισαν στην παραλία της Νικήτης στη Σιθωνία, διανύοντας την απόσταση των 26 Κm, χωρίς να χρησιμοποιήσουν πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης.