Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού θέλοντας να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και να προβάλει τα εξαιρετικά προϊόντα του Νομού μας διοργανώνει για το καλοκαίρι του 2018 την έκθεση «Ημέρες τοπικών προϊόντων & παραγωγών – 4η γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών Γεύσεων» στην παραλία της Ιερισσού το διάστημα 02 – 05/08/2018.
Στόχος της διοργάνωσης είναι ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, να μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής είναι απλά ο ιδανικότερος.
Μέσω των επισκεπτών του Νομού εκείνο το διάστημα τα προϊόντα της Χαλκιδικής μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.
Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 24:00
Στο χώρο της έκθεσης επιτρέπεται λιανική πώληση των προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες πρέπει να φροντίσουν να είναι τακτοποιημένοι φορολογικά για την έκδοση των νόμιμων παραστατικών πώλησης προϊόντων)
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (πολιτιστικές – χορευτικές, αθλητικές, ζωντανή μουσική κλπ.)
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με σεφ του Νομού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου με απόφασή του επιδοτεί μέρος του κόστους ενοικίασης περιπτέρων και εξοπλισμού των επιχειρήσεων-μελών του που θα λάβουν μέρος στις εκθέσεις.
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής -πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής) και έπειτα οι επιχειρήσεις του Νομού που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου.
Προσκαλούμε όλους τους επιχειρηματίες της Χαλκιδικής να δηλώσουν συμμετοχή στις εκθέσεις για να προβάλουμε και να προωθήσουμε όλοι μαζί τον πλούτο του Νομού μας, να παρουσιάσουμε τις άριστες υπηρεσίες που παρέχουν οι επιχειρήσεις και να στηρίξουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία.
Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου (ακολουθήστε το παρακάτω link): http://www.epichal.gr/chalkidiki/articles/article.jsp?context=103&categoryid=6998&articleid=8742
και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail: info@epichal.gr , υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.