Στο πλαίσια των Περιφερειακών Πολιτιστικών  Εκδηλώσεων 2018  του Δήμου Κασσάνδραςτην Τετάρτη  25 Ιουλίου  και ώρα 21.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Μελιού Αγίας Παρασκευής.
Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην πλατεία του χωριού  όπου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με την συμμετοχή της Νάντιας Καραγιάννη και   παραδοσιακοί  χοροί   από Χορευτικούς Συλλόγους του Δήμου Κασσάνδρας.
Στο προαύλιο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην εμποροπανήγυρη,  θα μοιραστεί ρυζόγαλο στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν μέλι από τους ντόπιους παραγωγούς.
Για άλλη μια χρονιά όμως θα λάβει χώρα και η «Γιορτή Γαύρου» της Νέας Σκιώνης στο λιμάνι του χωριού, στις 4 και 5 Αυγούστου.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου  θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα «Μπρατίμια» και την συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συλλόγων με χορούς της Μακεδονίας-Θράκης.
Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου με τηγανητό γαύρο, κρασί και συναυλία  με το συγκρότημα του Παναγιώτη Λάλεζα. Μαζί του η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σουσάνα Τριφιάτη.