Εντυπωσίασαν οι Iron Maiden στην πολυαναμενόμενη συναυλία της χρονιάς πραγματοποιήθηκε χθες στο Terra Vibe της Μαλακάσας, παρουσία 36.000 ανθρώπων.
Η παγκόσμια περιοδεία του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τίτλο «Legacy Of The Beast World Tour», εμπνέεται από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden που κυκλοφόρησαν πέρυσι.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της εν λόγω περιοδείας η απόφαση της μπάντας να συμπεριλάβει κομμάτια που είχαν να ακουστούν αρκετά χρόνια όπως το «The Clansman», «For the Greater Good of God» και «Sign of the Cross», ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί το «Flight of Icarus», που είχε να ακουστεί σε live από το 1986 και την περιοδεία των Iron Maiden για την προώθηση του Somewhere In Time»!
Οι απανταχού φαν των Maiden, όλων των ηλικιών, έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Rockwave Festival και τα live video μέσω των social media έδωσαν μία γεύση από το τι συνέβη στο Terra Vibe και φυσικά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους όπως «Number of the Beast», «Τrooper», «2 Μinutes to Midnight», «Fear of the Dark», «Αces High» και «The Evil That Men Do», ενώ την τιμητική του είχε και το «Alexander the Great», στο οποίο έγινε μια μικρή αναφορά με το τέλος της συναυλίας.

«Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden, εναλλάσσοντας νέες κυκλοφορίες με ιστορικά κομμάτια. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για τη μπάντα» είχε αναφέρει ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood.
από sdna.gr