Έξι χρόνια τώρα η έννοια της ομάδας, της αλληλεπίδρασης και της διασκέδασης κάνουν κατάληψη στο καταπράσινο σκηνικό του φεστιβάλ και δίνουν τη δική τους απάντηση για το πώς οι νέοι μιας μικρής κοινωνίας μπορούν να γίνουν οι δημιουργοί της δικής τους γιορτής.
Οργανώνουν, στήνουν, διαφωνούν, εμπλέκονται και αποδεικνύουν πως αν σηκώσεις τα μανίκια, προσφέρεις προσωπικό κόπο και χρόνο, μπορείς να εξαπλώσεις τη διασκέδαση πέρα από τα συνηθισμένα και συγχρόνως να διαφημίσεις τον τόπο σου.

Θα το εντοπίσεις περιτριγυρισμένο από ηχοτόπια, διακρίνοντας το γνωστό δέντρο, στη σκιά του οποίου ξεπροβάλλει η μουσική σκηνή με τους καλλιτέχνες και το κοινό να απογειώνεται στο ρυθμό του.
Και αυτή την χρονιά οι ηχητικές αναζητήσεις θα ακολουθήσουν μια μεγάλη διαδρομή στη μουσική σκηνή του 6ου Φεστιβάλ Γαλάτιστας.
Ήχος στα όρια, παλμός και καλλιτέχνες που αναζητούν νέες μορφές έκφρασης και παραγωγής ήχου, θα απογειώσουν την διάθεση του διημέρου.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 3 Αυγούστου σε κατάσταση <<ευδαιμονίας>> υποδεχόμαστε το μουσικό συγκρότημα Bliss Band . Η εκρηκτική και αεικίνητη παρουσία τους μάς υπόσχεται χορό μέχρι τελικής πτώσεως ενώ ο καταξιωμένος Alexandros Djkevingr θα απογειώσει την πρώτη βραδιά του διημέρου με τις μουσικές επιλογές του.
Το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Thodoris Triantafillou μάς ταξιδεύει στα ανήσυχα μονοπάτια της ηλεκτρονικής μουσικής. Την βραδιά θα ανοίξει ο HOLOMONE με δείγματα δίσκων βινυλίου από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 βελούδινες γραμμές μπάσων, αναλογικές synths και groovy τύμπανα . Τέλος , ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ο SIMONIS, έρχεται να ολοκληρώσει με την ίδια ένταση τη μουσική βραδιά.

Dare to feel the vibe?

Αν ναι,
Τότε κάνε attend στο event και περιμένουμε να σε δούμε στις 3 & 4 Αυγούστου.
https://www.facebook.com/events/1037663533055467/?active_tab=about
Για περισσότερες πληροφορίες :
Website: http://neolaia-galatistas.webnode.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/neolaiagalatistas/
E- Mail: neolaiagalatistas@gmail.com