Την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο άφησαν σήμερα τα ξημερώματα δύο άνθρωποι, σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Γερακινή και Νικήτη, στη Χαλκιδική.
Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τα δύο θανατηφόρα τροχαία.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

  • Σήμερα (5 Αυγούστου 2018) και ώρα 03.50 περίπου στο 15ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη 27χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση κολώνας φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 27χρονης και τον τραυματισμό του 28χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολύγυρου.
  • Σήμερα (5 Αυγούστου 2018) και ώρα 00.20 περίπου στο 34ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – Σιθωνίας, συγκρούστηκαν μετωπικά 2 Ι.Χ.Ε. οχήματα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 51χρονου οδηγού του ενός οχήματος και τον τραυματισμό του 23χρονου οδηγού και της 23χρονης συνεπιβάτιδας του δεύτερου οχήματος. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο 51χρονος κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.