Μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ μπορούν πλέον να εξοφλούνται ηλεκτρονικά και μέχρι τη λήξη τους οι λογαριασμοί ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου. Αν υπάρχουν προηγούμενες οφειλές πέραν του πληρωτέου ποσού του εξαμήνου, αυτό εμφανίζεται κάτω αριστερά.
Η σχετική ένδειξη ηλεκτρονικής πληρωμής (20 νούμερα) υπάρχει στο κάτω μέρος του λογαριασμού και η πληρωμή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας μέσω λογαριασμού ή με μετρητά.
Επιπλέον οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν και τα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμής της τράπεζάς τους μέσω τηλεφώνου και ίντερνετ.
Σημειώνεται ότι οι λογαριασμοί ύδρευσης εξακολουθούν να εξοφλούνται στα ΕΛΤΑ με ταχυπληρωμή και στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι τη λήξη προθεσμίας πληρωμής χωρίς καμία επιβάρυνση ενώ οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί επιβαρύνονται με τόκους υπερημερίας.
Το επόμενο βήμα που θα εφαρμόσει ο Δήμος Πολυγύρου το προσεχές διάστημα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων, είναι η πάγια τραπεζική εντολή με εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης αυτόματα την τελευταία ημέρα της προθεσμίας πληρωμής.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Πολυγύρου στα τηλέφωνα 2371350789, 2371350741 και 2371350742.