Μετά τον θάνατο της 90χρονης, που εντοπίστηκε νεκρή χθες το βράδυ στη Χανιώτη, σήμερα το πρωί βρέθηκε η σορός και της 83χρονης που επίσης αγνοούνταν από το απόγευμα της Τρίτης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο της 83χρονης: Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενης 83χρονης κολυμβήτριας, η οποία είχε μεταβεί για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή της Χανιώτης Χαλκιδικής, απογευματινές ώρες χθες, και έκτοτε αγνοείτο.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό της ανωτέρω από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά ταχύπλοα και αλιευτικά σκάφη, καθώς και από σκάφη της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ Χαλκιδικής.
Παράλληλα, έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και δύτες της ΕΟΔ. Πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε και περισυνελέγη από ιδιωτικό σκάφος η ανωτέρω, χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή ”ΞΕΝΙΑ” Χαλκιδικής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.