Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Περιφορά εικόνας και κουρμπάνι στη Πορταριά (pics)

Η Πορταριά γιορτάζει καθώς η κεντρική εκκλησία του χωριού φέρει το όνομα “Κοιμήσεως της Θεοτόκου”.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα. Περιφορά της εικόνας της Παναγίας στις (14/8) και σήμερα(15/8) το εθιμοτυπικό κουρμπάνι του πανηγυριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις ανάγκες του φετινού πανηγυριού της Θεοτόκου αλλά και αυτό του Αγίου Αθανασίου (σ.σ το ξωκκλήσι του χωριού – γιορτάζει αρχές Μαΐου) ανέλαβαν οι οικογένειες που τα παιδιά τους δοκιμάζονταν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close