Αθλητικά

Κι άλλος Χαλκιδικιώτης επαγγελματίας ποδοσφαιριστής

Ως ποδοσφαιρομάνα μπορεί να χαρακτηριστεί, πλέον, η Πορταριά, καθώς ένας ακόμη νεαρός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον Άγγελο Τσιγγάρα(φώτο δεξιά) που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου και έγινε ο τρίτος Πορταριανός που θα αγωνίζεται στη πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού μετά τον αείμνηστο Παναγιώτη Παπαμέτη και τον Βαγγέλη Κουτσουρέ.

Επίσης, στη λίστα των επαγγελματιών του χωριού βρίσκεται και ο αδερφός του Άγγελου, Χάρης, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η Πορταριά μπορεί να μην έχει εδώ και δυόμιση χρόνια τοπικό σύλλογο, δυστυχώς, δεν παύει όμως να… γεννάει ποδοσφαιριστές για τα επαγγελματικά σαλόνια.

Τη λίστα αυτών που έπαιξαν και παίζουν σε μεγάλες ομάδες απαρτίζουν οι κ.κ Στεργιούδας, Παπαμέτης, Κουτσουρές, Σουνάς, Μπουτζίκος(σ. σ έχει πατέρα από το Διονυσίου και μητέρα από τη Πορταριά) και οι αφοί Τσιγγάρα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button