Με μια λιτή ανακοίνωση, και με μια δόση πίκρας, η αθλητική ακαδημία COSMOS ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών.
Παρά την συμφωνία που υπήρχε με την διοίκηση του ΠΟΜ για πολυετή συνεργασία στα τμήματα υποδομών, κάποιοι αποφάσισαν ότι θα μπορέσουν να αναστήσουν τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ιστορικού σωματείου των Νέων Μουδανιών και με συνοπτικές διαδικασίες “έβγαλαν” την ακαδημία COSMOS από το γήπεδο που υπήρξε βάση της τα τελευταία 3 χρόνια.
Μετά λοιπόν από 3 χρόνια συνεργασίας και μια ημέρα “παραιτήσεων” στο Facebook, η ακαδημία COSMOS φεύγει και η ακαδημία ΠΟΜ επιστρέφει. Η ιστορία θα δείξει αν είναι σωστή αυτή η κίνηση τόσο από την μεριά του ΠΟΜ όσο και από την δημοτική αρχή, αν και η ίδια ιστορία μας έχει διδάξει ήδη το μέλλον. Ποιός μαθαίνει όμως;
Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο ακαδημίες, γιατί πιστεύουμε ότι ο υγιής αθλητισμός και η ευγενής άμιλλα είναι απαραίτητα στοιχεία στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας μας.
Η αθλητική ακαδημία COSMOS επιστρέφει στο αθλητικό της κέντρο στην Παραλία Διονυσίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΑΘΛ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ COSMOS Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με το μεγάλο σύλλογο της πόλης μας τον Π.Ο.Μ, χθες 28/8/2018 παραδώσαμε τα κλειδιά του δημοτικού σταδίου στον Οργ. Πολιτισμού και Αθλητισμού (φορέας όλων των αθλ. Εγκαταστάσεων του δήμου Προποντίδας) του δήμου μας.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο των Μουδανιών, για την θετική η αρνητική θέση και άποψη για μας,αυτούς που μας τίμησαν με την πρόταση συνεργασίας, αυτούς που μας εχθρεύτηκαν και τελικά μας έδιωξαν, και αυτούς που το αποφάσισαν.
Ευχαριστώ ολους όσους με βοήθησαν και αγωνίστηκαν μαζί μου.
Ευχαριστώ τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.
Συγνώμη για τα λάθη μου.
Μπράβο για την προσπάθεια των παιδιών και των γονέων σε χρόνια δύσκολα και συνθήκες δυσκολότερες.
1. Και η προσπάθεια συνεχίζεται στο αθλητικό μας κέντρο (παραλία Διονυσίου).
2. Καλή τύχη σε ολα τα παιδιά, καλή τύχη σε ολους…
3. Ευχαριστούμε Μουδανιά!!!
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Facebook COSMOS