Αθλητικά

Δυνατό τεστ του Άρη με τον Εδεσσαϊκο

Έλειψε το γκολ στο “Φόρης Γεντζής”, με τον Εδεσσαϊκό και τον Άρη Παλαιοχωρίου να μένουν “άσφαιροι” και στο στείρο (0-0). Ευκαιρίες για τους “πράσινους” έχασαν οι Παπαδημητρίου (10´, 59´, 63´), Ντόγος (16´, 46´), Ταουσιάνης (25´), Πούπης (85´) και για την ομάδα της Χαλκιδικής οι Σιμόνι (25´), Ιγνατίδης (47´, 61´), Δημητρακόπουλος (50´), Κεφαλάς (55´), Χαρίσης (88´). Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, που ζήτησαν δυο πέναλτι σε Ιγνατίδη (35´) και Σκέμπι (70´), είχε ο Σκέμπι στο 75´. Ντεμπούτο για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έκανε ο μέσος, Αναστάσης Στόικος, ενώ το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με την Όλυνθο εκτός και την άλλη Τετάρτη με τη Βέροια εντός. Για τους “τριαινοφόρους” έλειψαν οι Μεταξάς και Χαραβητίδης, ενώ το επόμενο παιχνίδι είναι για το Κύπελλο, εντός το Σάββατο με τον Μεγαπλάτανο και την Κυριακή θα δοθεί φιλικό εντός με τα Γιαννιτσά.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Γκαρακλίδης, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Τσουμάγκας, Παπαγεωργίου, Ντόγος, Ταουσιάνης, Τσιάκαλος, Παπαδημητρίου. Επαιξαν και οι Σοϊλεμέζογλου, Καραγιάννης. Πούπης, Τούφας, Μαυρόπουλος, Προύντσης, Πασσαλής, Σφέτκος, Καρακούτης και Λαφαζανίδης.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Γιώτας, Γκαγκάνης, Καραμπάς, Αποστολάς, Μπάμπουρας, Κεφαλάς, Ταϊρης, Κωτάκης, Σιμόνι, Ιγνατίδης, Μάνιος. Επαιξαν και οι Βασιλειάδης, Σκέμπι, Τσιντογιάννης, Χαρίσης, Ντόμπρος, Στόικος, Δημητρακόπουλος, Αλωπούδης, Κυπαρισσάς.

**Φώτο αρχείου

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close