Πάνω από 25 οινοποιία συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση του τρίτου Wine Bazaar στην Άθυτο του δήμου Κασσάνδρας. Στόχος της διοργάνωσης είναι να έρθει σε επαφή ο κόσμος με οινοποιία που έχουν πολύ καλή παραγωγή, αλλά δεν τους δύναται η δυνατότητα να γίνουν γνωστά προς τα έξω.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης ακόμη και οι επιχειρηματίες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα οινοποιία έτσι ώστε να μπορέσουν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα που προσφέρουν στους πελάτες τους.
«Η διοργάνωση ουσιαστικά μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε τα προϊόντα μας στους τουρίστες και στους έλληνες επισκέπτες», δήλωσε ο Απόστολος Παπαευθυμίου, οινοποιός.

Η Μαρία Παπαδημητρίου πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Κασσάνδρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα προϊόντα οίνου μπορούν να γίνουν πρεσβευτές του τουριστικού προϊόντος της Κασσάνδρας. Φέτος μάλιστα η διοργάνωση φιλοξενεί δημοσιογράφους από 7 Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους η Ιταλία, η Σουηδία και η Κύπρος. Έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τοπικό οίνο και να μεταφέρουν τις καλύτερες εικόνες από την Κασσάνδρα στον τόπο τους.