Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Τελευταία μεταγραφικά νέα

ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ

Το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα είναι της Ολύνθου καθώς απέκτησε τον περσινό πρώτο σκόρερ της Χαλκιδικής με τη φανέλα της Τρίγλιας, Σέρτζιο Μέτσι(φώτο). Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο νεαρός επιθετικός ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας.

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ

Ο Τορωναίος απέκτησε τον νεαρό ακραίο επιθετικό, Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο που αγωνίστηκε και με τη φανέλα των Πετραλώνων τη περσινή χρονιά.

ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Τον Στέλιο Μάρθα απέκτησε η Νίκη από το Χολομώντα Ρ.Π που πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβηκε στην Α΄κατηγορία, ωστόσο χωρίς να δηλώσει συμμετοχή.

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ

Παρελθόν αποτελεί από το σύλλογο ο στράικερ, Στέλιος Καραδήμος, καθώς οι δυο πλευρές οδεύουν σε χωριστούς δρόμους.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close