Την Κυριακή 07 Οκτωβρίου, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης “μετακομίζει” στην πλατεία Αριστοτέλους.

Από τις 10:00 έως και τις 19:00, πειράματα, διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών, χορός, τραγούδια και πολλά άλλα θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης με οικοδεσπότη το ΑΠΘ!

Όλοι μαζί, εξερευνούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε!

Το ΑΠΘ πάει πλατεία και μας περιμένει!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το «ΑΠΘ στην πόλη» επανέρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μπορεί πια να θεωρηθεί ακόμη ένας θεσμός που, με τον αδελφό θεσμό «ΑΠΘ την Κυριακή», συμβάλλει καθοριστικά στην εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου μας προς την Θεσσαλονίκη, προς όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους.

Το Πανεπιστήμιό μας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 θα “μετακομίσει” στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα “ξεφύγει” από τα όρια του campus και θα “πάει πλατεία”!!!

Μέσα από πειράματα, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις, οι Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας θα έχουν και αυτή τη χρονιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του ΑΠΘ στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας!

Το «ΑΠΘ στην πόλη» ενισχύει τους άρρηκτους δεσμούς που έχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με την πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά συνάμα και ευθύνη, να φροντίζουμε ώστε οι δεσμοί αυτοί να δυναμώνουν χρόνο με το χρόνο.

όλο το πρόγραμμα

facebook event