Για τα μάτια μίας κοπέλας ένα 13χρονο αγόρι επιτέθηκε με πιστόλι κρότου λάμψης εναντίον συμμαθητή του!

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού βίας μεταξύ ανηλίκων έγιναν μαθητές καθηγητές σε γυμνάσιο στη Λαμία, καθώς βγήκαν τα… όπλα για τα μάτια μίας κοπέλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 13χρονος μαθητής της Β’ γυμνασίου πυροβόλησε -ευτυχώς με πιστόλι κρότου λάμψης- εναντίον ενός συμμαθητή του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «υπερασπιστεί» την τιμή μίας φίλης του. Το περιστατικό συνέβη στις τουαλέτες του σχολείου και ο εκκωφαντικός θόρυβος προκάλεσε αναστάτωση παιδιών και καθηγητών που έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί.

Εκεί βρήκαν τον 13χρονο να κρατάει στα χέρια του το όπλο που είχε εκπυρσοκροτήσει, με τον ανήλικο να τρέμει το ίδιο όσο και το «θύμα» του. Στο σχολείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που προσήγαν τον 13χρονο και τον πατέρα του και ενημέρωσαν για το συμβάν τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Σε βάρος του πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράβασης της εποπτείας ανηλίκου, ενώ σε βάρος του ανηλίκου για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο.

Πηγή: reader.gr