Το όνομα του Χαλκιδικιώτη Ηλία Ιορδανίδη φιγουράρει ανάμεσα στα ονόματα υποψηφίων ΟΝΝΕΔιτών που προτάσσονται ως υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο Ηλίας Ιορδανίδης, από την ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, είναι πλέον σύμβουλος σε ευρωπαϊκά θέματα και κερδίζει  πόντους ….από τις Βρυξέλλες.

Η λίστα με τα ονόματα των ΟΝΝΕΔιτών που επεξεργάζεται η Πειραιώς δημοσιεύεται στα Παραπολιτικά. Η εφημερίδα μάλιστα υπερτονίζει το γεγονός ότι η ΟΝΝΕΔ ανέκαθεν συνιστά φυτώριο κορυφαίων πολιτικών παραγόντων, πολύ περισσότερο σήμερα που ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ανανέωση στα ψηφοδέλτια κατά 50 τοις εκατό.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, ο επικεφαλής της κομματικής νεολαίας, Κώστας Δέρβας παρέδωσε στο γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη την οριστική εκδοχή της λίστας με τους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ υποψήφιους βουλευτές. Οι Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης είναι οι άνθρωποι κλειδιά, που με τον Κ. Μητσοτάκη ο οποίος φυσικά θα έχει και τον πρώτο λόγο, θα αποφασίσουν για τα νεαρά  πρόσωπα που θα προστεθούν  στα ψηφοδέλτια.