Σκηνές… απείρου κάλλους περιγράφονται στο φύλλο αγώνος του τοπικού ντέρμπι της Πέλλας, ανάμεσα σε Εδεσσαϊκό και Γιαννιτσά, για την 3η αγωνιστική του β’ ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1, ωστόσο υπήρξε και… τρίτο ημίχρονο, στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Κι αυτό γιατί ο α’ βοηθός Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας) υπήρξε θύμα επίθεσης από έναν άνδρα σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα! Συγκεκριμένα ο Μακεδόνας επόπτης δέχτηκε μία κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του προσωρινά κι αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή των φιλοξενούμενων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ενώ ο φερόμενος δράστης ήταν αρχικά άγνωστος στη διαιτητική ομάδα, κατόπιν ενημέρωσης της αστυνομίας, έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, Νίκο Κανάνη, το όνομα του οποίου κι αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος.

Μετά το συμβάν μάλιστα, εμφανίζεται κι ο ίδιος να επικαλέστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα επίσης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο..

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας: sdna.gr