Αθλητικά

Μεγάλη ανατροπή ο Βάβδος

Πάρα το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ απο τα μέσα του πρώτου μέρους, οι πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω και έκαναν μεγάλη ανατροπή.

Για τις Καλύβες, το σκορ άνοιξε ο Πιέτρι στο 29′ για να έρθει η μεγάλη ανατροπή για την Αναγέννηση με τέρματα των Σαββίδη Κών (2), Πεγιου και Σαββίδη Κλ.

Το δεύτερο μέρος ήταν το σημαντικότερο για τους νικητές καθώς έκαναν την αντεπίθεση τους και πήραν πολύτιμους βαθμούς.

Δόξα Καλυβών – Αναγέννηση Βάβδου 1-4

Συνθέσεις:

Καλύβες: Καπανταΐδης, Τσερβέλης, Καραγιωργάκης, Λοκοβιτης, Τάφανης, Καλατζής, Πιέτρι, Μυλωνάς, Ξακης, Κάσα, Καρανταγλης.

Βάβδος: Πουρναρης, Καπανιδης, Γιαμπάνης, Κυρμανίδης, Λαλόπουλος, Βούλγαρης, Πολυζώης, Σαββίδης Κών, Παπαδάκης, Πεγιος.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close