Α. Τζιτζικώστας «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες για να δώσουμε μαζί όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας»

Στην πανηγυρική δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μετά το τέλος της πανηγυρικής δοξολογίας στον ιερό ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, και συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη μας, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Σ’ αυτή τη λαμπρή θρησκευτική εορτή και τη σημαντική ιστορική επέτειο, η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν χτες στη μεγάλη πυρκαγιά της Χαλκιδικής. Με σχέδιο, καλό συντονισμό, αποφασιστικότητα και υπεράνθρωπες προσπάθειες καταφέραμε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Προστατεύσαμε τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων της Σιθωνίας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους πολίτες, για να δώσουμε μαζί ενωμένοι όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες, που έχουμε μπροστά μας. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Χρόνια πολλά σε όλους τους Μακεδόνες».