Την πληγείσα περιοχή της Σιθωνίας που δοκιμάστηκε πρόσφατα από την πυρκαγιά θα επισκεφθεί η Βουλευτής Αττικής του Κινήματος Αλλαγής και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψής της στη Χαλκιδική, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 προσκεκλημένη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Το αρχικό πρόγραμμα της επίσκεψής της περιελάμβανε την Κασσάνδρα, ωστόσο οι πρόσφατες εξελίξεις στη Σιθωνία στάθηκαν αφορμή το πρόγραμμα να αλλάξει μερικώς.

Το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ θα επισκεφθεί στις 10.00 το Δημαρχείο Ν. Προποντίδας και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Καρρά. Στις 10.15 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ν.Προποντίδας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σιθωνία. Αρχικά στην πληγείσα περιοχή και εν συνεχεία στο Δημαρχείο. Το απόγευμα και ώρα 17.30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με Αυτοδιοικητικούς Παράγοντες της Χαλκιδικής, Γραμματείς και μέλη των Τ.Ο ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής και εκπροσώπους Φορέων του Νομού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.

Θα εκφράσει τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τον “Κλεισθένη” καθώς και για τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη και θα ακολουθήσει διάλογος.