Αθλητικά

Πρώτο τρίποντο για την Αρναία

Η Αρναία πέρασε εύκολα από την έδρα της Ιερισσού, που δεν θυμίζει σε τίποτα το καλό της περσινό πρόσωπο, επικρατώντας με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του αγώνα και με τέρματα των Βαλμάρσκι, Παπαγεωργίου και Σταματίου πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τους πορτοκαλί που με τις προσθήκες φαίνεται πως θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο μέλλον.

ΆΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 0-3

Διαιτητές: Μιχαλούδης, Σχοινάς, Κίκας

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close