Αθλητικά

Οι οδηγοί των ομίλων της Β’ κατηγορίας

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, ωστόσο κάποιες ομάδες έχουν δείξει για τα καλά πως έχουν ξεχωρίσει στους δυο ομίλους της δεύτερης κατηγορίας.

Αρχικά, από το Βόρειο όμιλο το πρώτο λόγο φαίνεται να έχουν Βαρβάρα και Νικήτη που προχωράνε χέρι-χέρι στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απολογισμό 4Ν και 1H σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Νότιο όμιλο με το Διονυσίου και τις Φώκαιες να βρίσκονται στη κορυφή με 15 πόντους και το απόλυτο 5 νικών.

Προφανώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες στους δυο ομίλους που δημιουργούν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παρόλα αυτά οι τέσσερις παραπάνω έχουν κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button