Η Hotelbrain επενδύει σε ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Σιθωνια-Χαλκιδικής, το οποίο θα νοικιάσει για τα επόμενα 10 χρόνια. Την είδηση ανακοίνωσε μέσω facebook από το Λονδίνο όπου βρίσκεται για την World Travel Market, την μεγαλύτερη κλαδική έκθεση τουρισμού της Ευρώπης ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Η Hotelbrain διαχειρίζεται ήδη από το 2015 το νέο Avaton Luxury Villas Resort, που βρίσκεται στην Κόμιτσα της Χαλκιδικής ενώ στη Θεσσαλονίκη το Antigon Urban Chic Hotel στην Αντιγονιδών. Η  ΗοtelBrain είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Διαχειρίζεται περισσότερες από 200 ξενοδοχειακές πολυτελείς μονάδες σε περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ελλάδα και εκτός. Στο χαρτοφυλάκιο της συμπεριλαμβάνονται ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Λίβανο, Τουρκία, Κύπρο, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αυστρία, Βέλγιο, Μαρόκο και Ιταλία. Η εταιρεία αναλαμβάνει το management ξενοδοχείων και παράλληλα, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής εταιρείας Capital, έχει την εκμετάλλευση 40 καταλυμάτων (μισθώσεις) μέσα από συμβόλαια «management by guarantee». Στην ουσία αναλαμβάνει τη διαχείριση ξενοδοχείων». Από το 2014 η HotelBrain, μέλος του παγκοσμίου δικτύου της EndeavorGlobal από το 2014 για το καινοτόμο μοντέλο επιχειρηματικότητάς της ενώ το 2017 διακρίθηκε ως Europe’s Leading Hotel Management Company στα World Travel Awards.

Στόχος της ΗotelBrainCapital είναι η δημιουργία –μέσω winwin μισθώσεων- χαρτοφυλακίου υφιστάμενων τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία μετά από επενδύσεις, θα αναβαθμιστούν, θα επανατοτοποθετηθούν στην αγορά και έτσι θα αυξήσουν τελικά την αναγνωρισιμότητα και την εμπορική αξία τους.

Πηγή: makthes.gr