Δήμος ΚασσάνδραςΧαλκιδική

Προμήθεια μηχανημάτων από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Δήμος Κασσάνδρας

Έπειτα από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες του Δήμου Κασσάνδρας εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την Πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ» ολικού προϋπολογισμού 285.200,00€ εκ των οποίων το ποσό των 160.000,00€ (ανώτατο ποσό χρηματοδότησης) θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το υπόλοιπο ποσό των 125.200,00€ από ιδίους πόρους του Δήμου Κασσάνδρας.

Η Πράξη αφορά την προμήθεια μηχανημάτων (φορτωτής, ανατρεπόμενο φορτηγό) τα οποία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην κάλυψη των καθημερινών αυξημένων αναγκών του Δήμου Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Κασσάνδρας συνεχίζει συστηματικά και αποτελεσματικά να αξιοποιεί στο έπακρον κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης και να εξασφαλίζει σημαντικούς οικονομικούς πόρους με αποκλειστικό σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που ανακύπτουν στις περιοχές του Δήμου.

Επισημαίνεται, ότι στην ένταξης της Πράξης αυτής, ήταν σημαντική η συμβολή της κας Ιγγλέζη Κατερίνας – Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής, την οποία και ο δήμος ευχαριστεί δημοσίως για την προσήλωσή της στην ανάδειξη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Back to top button