Αθλητικά

Συλλυπητήρια AEK, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τον οπαδό του Ολυμπιακού που «έφυγε» από τη ζωή

Την οδύνη της για την απώλεια του οπαδού του Ολυμπιακού, που έχασε αρχικά τις αισθήσεις του μέσα στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κατέληξε, εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωση»

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους»

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που τελικά έχασε τη ζωή του. Ο θρήνος για την απώλεια ανθρώπων στα γήπεδα μας ενώνει όλους…», ήταν το μήνυμα των Θεσσαλονικέων.

Συλλυπητήρια Παναθηναϊκού για τον οπαδό του Ολυμπιακού που «έφυγε» από τη ζώη

Την οδύνη της για την απώλεια του οπαδού του Ολυμπιακού, που έχασε αρχικά τις αισθήσεις του μέσα στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κατέληξε, εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close