Αθλητικά

Προσπάθεια παραμονής του Νεοχωρίου

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωστοποίησαν πως με τη στήριξη προπονητών και παικτών θα γίνει η προσπάθεια να συνεχίσει ο σύλλογος πάρα τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει.

Αναλυτικά, η νέα ανακοίνωση:

“Μετά από συζήτηση της διοίκησης με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και μετά από ανάλυση των διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα…

Αποφασίσαμε με τη στήριξη που δείχνουν οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές προς τον σύλλογο και την διοίκηση να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή , να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να παλέψουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος…”

Δ.Σ. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close