Αθλητικά

Διακρίσεις για τα κορίτσια του Άτλα Ν. Τρίγλιας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing 2018

Οι δυο αθλήτριες ανέβηκαν στο βάθρο.

Μια ακόμη φορά η Χαλκιδική έδειξε τη δυναμική της και στο άθλημα του Kick Boxing. Τα κορίτσια του Άτλα Ν. Τρίγλιας, Άννα και Άσπα Μήτσου, κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά, οι διακρίσεις είναι οι εξής: Μήτσου Άννα, 1 ασημένιο ΚΑΙ 1 χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες KICK LIGHT ΚΑΙ LIGHT CONTACT νεανίδων.
Μήτσου Άσπα, 2 χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες KICK LIGHT ΚΑΙ LIGHT CONTACT ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι ο δάσκαλος, Τάσος Πιπερίδης, αλλά και ο προπονητής και δάσκαλος, Ιωακείμ Τσικούρης, για τη πολύτιμη βοήθειά του σε όλα τα επίπεδα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close