Αθλητικά

Η… αγνή πλευρά των παιδικών πρωταθλημάτων

Το fair play της χρονιάς στο παιχνίδι Κ-12 ανάμεσα στην Αρναία και την Ουρανούπολη

Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι ευγενής άμιλλα και φερ-πλέι, κάτι που οφείλουν να μαθαίνουν και να τηρούν από μικρή ηλικία οι παίκτες.

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Αρναία-Ουρανούπολη, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Αρναίας, η Ουρανούπολη τους γύρισε την μπάλα σε ένδειξη φερ-πλέι, όμως ένας αμυντικός της Αρναίας δεν το κατάλαβε και την έπιασε με το χέρι, υποπίπτοντας σε πέναλτι. Με προτροπή του προπονητή, του, Βασίλη Μπούλη, ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Γκύρλος, της Ουρανούπολης εκτέλεσε το πέναλτι επιδεικτικά άουτ.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την τήρηση του φερ-πλέι και χειροκροτήθηκαν από όλους.

Πηγή: Εφημερίδα Metrosport

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close