Ο προπονητής του Άρη Παλιοχωρίου, Ανδρέας Παντζιαράς, στάθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας και στο γεγονός πως είναι συνέχεια της εξαιρετικής περσινής εικόνας του συλλόγου.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων σε τηλεοπτική εμφάνιση στο «atlas TV» ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η φετινή πορεία είναι συνέχεια της περσινής εξαιρετικής του συλλόγου που στο μεγαλύτερο κομμάτι ήταν στην πρώτη θέση του ομίλου. Φετινός στόχος ήταν πρωταγωνιστικός και η ομάδα να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Θεωρώ πως με τα ως τώρα δεδομένα είμαστε εντός των απαιτήσεών μας».

Για το 2ο όμιλο που μετέχουν Παλαιοχώρι και Τρίγλια: «Σύμφωνα με τις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο είναι αυτός προσελκύει τα περισσότερα βλέμματα των φιλάθλων. Είναι ανταγωνιστικός, καθώς βλέπουμε πως δεν υπάρχουν μεγάλες βαθμολογικές διαφορές και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος τεχνικός στο στούντιο της εκπομπής είχε δίπλα του τον έτερο τεχνικό της Χαλκιδικής στη Γ’ Εθνική, τον προπονητή της Τρίγλιας, Κώστα Γεωργιάδη.