Με την ψυχή τους διασκέδασαν τα παιδιά της Ολύνθου στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσε το Μορφωτικό-  Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασίαμε το Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, και Συλλόγους.

 Ομαδικά χριστουγεννιάτικαπαιχνίδια, τραγούδι, χορός και αστείρευτο κέφι από δεκάδες αγόρια και κορίτσια πλημμύρισαν τον αύλιο  χώρο του Κ.Α.Π.Η της Ολύνθου. Σε κάθε γωνιά της χαρούμενης γιορτής υπήρχε και μια μικρή έκπληξη…  Ξωτικά, χειροτεχνίες, μαγική χρυσόσκονη από τη  νεράιδα, χρώματα στα παιδικά προσωπάκια και το κυριότερο σφιχτές αγκαλιές και πολλές ευχές. Τέλος ο ερχομός του Άγιου Βασίλη σκόρπισε χαμόγελα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου. Αγόρια και κορίτσια γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με τραγούδια και ποιήματα.

Συγχαρητήρια στον κ. Βασίλειο Μισαηλίδη, Διευθυντή του Σχολείου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Συμμετείχαν το Τοπικό Συμβούλιο Ολύνθου, το Κ.Α.Π.Η Ολύνθου, ο Παιδικός Σταθμός, ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Ολύνθου.