ΚεντρικήΜακεδονίαΤουρισμός

Συμμετοχή της ΠΚΜ στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO” στην Αθήνα

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO” που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα συμμετείχε, για μία ακόμα χρονιά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στη σημαντική αυτή διοργάνωση για τον τουρισμό, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση της ανανεωμένης τουριστικής ταυτότητας και την προώθηση των θεματικών μορφών τουρισμού που σχετίζονται με τη φύση και τις υπαίθριες (outdoor) δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τις συναντήσεις τους με παράγοντες της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς, παρουσίασαν διεξοδικά τις ξεχωριστές προτάσεις τους στον ιαματικό, θρησκευτικό, περιπατητικό και ποδηλατικό τουρισμό με στόχο την ενίσχυση της δυναμικής της Περιφέρειας στον τουριστικό τομέα  για την επόμενη πενταετία.

Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησαν στην έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου , ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νικόλαος Τσοτσόλης καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close