Αθλητικά

Βόλεϊ: Η Ευγενίου κέρδισε υποτροφία στην Αμερική

Μια ακόμη επιτυχία του τμήματος βόλεϊ του ΠΟΜ

Μια σημαντική επιτυχία μετράει το συγκεκριμένο τμήμα των Μουδανιών καθώς ένα ακόμη μέλος θα κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και θα μετακομίσει στην Αμερική.

Ο λόγος για την Εύη Ευγενίου που ξεκίνησε το βόλεϊ από μικρή στις ακαδημίες του ΠΟΜ, έχοντας σαν πρότυπο την μητέρα της. Το καλοκαίρι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για Αμερική καθώς κέρδισε αθλητική υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και θα είναι μέλος της κολεγιακής ομάδας του Smith College.

Έτσι μαζί με τον Αγκίμ(σ.σ το έτερο μέλος του ΠΟΜ που κέρδισε υποτροφία στην Αμερική) θα είναι η δεύτερη αθλήτρια του ΠΟΜ που θα αγωνίζεται του χρόνου στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Οι προπονητές της, Ευγενία Πάνγκου, Χρυσούλα Κατριλιώτη και Μανώλης Ροδοβίτης γνωρίζουν την προσπάθεια που έχει κάνει και είναι πολύ περήφανοι και χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Είναι ξεκάθαρο πως εκτός των αγωνιστικών σκοπών στο τμήμα βόλεϊ  του ΠΟ Μουδανιών έχουν «θέσει ως στόχο» να βοηθήσουν τους αθλητές-τριες να ανοίξουν τα φτερά τους.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close