Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η γιορτή τσιγαρίδας στη Πορταριά (pics)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (27/12)

Ανήμερα του Αγίου Στεφάνου πραγματοποιήθηκε η γιορτή τσιγαρίδας στη Πορταριά στο πάρκο του χωριού από το σύλλογο γυναικών της Πορταριάς.

Η εκδήλωση γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το σύλλογο με στόχο να διατηρηθεί το έθιμο και να αναβιώσει εκ νέου, όπως γινόταν παλιότερα, παράλληλα με τη γουρουνοχαρά.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που αψήφισε το κρύο και βρέθηκε από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι στο πάρκο του χωριού, στο σημείο που στήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πριν από λίγες μέρες.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close