Ισόπαλο το ντέρμπι των πρωτοπόρων με τους δυο μονομάχους να μένουν στο 1-1 μετά από παιχνίδι με ιδιαίτερα συναισθήματα και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι Τσουκάνης και Κομνηνάκης που πέτυχαν τα γκολ, όμως και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Τσολακίδης.
Αρχικά, στο 20′ η Καλλικράτεια άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Κομνηνάκη μετά από ασσίστ του Λεσάι. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ χωρίς να μετουσιωθούν σε κάποιο γκολ.
Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε με το Στρατώνι να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να πιέζει τη Καλλικράτεια. Στο 60′ οι κίτρινοι ισοφάρισαν με τον Τσουκάνη, ενώ χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία από τον ίδιο λίγο αργότερα για την ολική ανατροπή του σκορ, όταν νικήθηκε δυο φορές(σ.σ υπέδειξε επανάληψη ο διαιτητής) από τον νεαρό τερματοφύλακα, Τσολακίδη, από την άσπρη βούλα.
Στο φινάλε της αναμέτρησης η Καλλλικράτεια είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς, ωστόσο το σουτ του Αποστολίδη κατέληξε στο δοκάρι.
Αμφότερες παραμένουν στη κορυφή και ισόβαθμες μετά και το πέρας της 15ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας έχοντας 35 πόντους.
ΜΚ Στρατωνίου – ΝΠΟΝ Καλλικράτειας 1-1
Συνθέσεις:
Στρατώνι(Στόϊκος): Κυρίδης, Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος, Πανούσης, Τσακελίδης, Τσουκάνης, Μεμά, Κάνιος, Καρνόπουλος, Τσούρι
Αλλαγές: Σταθώρης, Βοουδούρης, Αντωνίου, Πρόκος)
Καλλικράτεια(Κάλφας): Τσολακίδης, Κατσόγλου Ν, Σαραγιώτης, Νταντάμης, Ντιαλόσι, Αποστόλου, Κατσαμακίδης, Λεσάι, Κομνηνάκης, Δόμπρογλου, Αλεξάκης
Αλλαγές: Πλατάκης, Αποστολίδης

  • φώτο αρχείου από το φιλικό των δυο ομάδων στη περίοδο της προετοιμασίας