Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις ψήφους του All Star Game, όπου ηγείται της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του μήνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Περιφέρειά του.
Και πώς να χάσει φέτος το βραβείο του MVP; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ στην Δύση το βραβείο πήγε στον Τζέιμς Χάρντεν!
Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις ψήφους του All Star Game, όπου ηγείται της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του μήνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Περιφέρειά του!


Όπως τον Δεκέμβριο, έτσι και τώρα, ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής, κάνοντας… δικό του τον εν λόγω τίτλο! Συγκεκριμένα, μέτρησε κατά μέσο όρο 25,6 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ!
Αντίστοιχα, το βραβείο του MVP στην Δύση πήγε στα χέρια του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έκλεισε τον Δεκέμβριο, έχοντας 36,4 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ.