Αθλητικά

«Θα γίνει προσπάθεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Χαλκιδική» (vid)

Ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργιος Βαγιωνάς, στάθηκε και στο θέμα του αθλητισμού

Μετά την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τη Παρασκευή(4/1) στο κλειστό θέατρο των Ν. Μουδανιών, ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ παραχώρησε συνέντευξη τύπου σχολιάζοντας τα θέματα του νομού και όχι μόνο χωρίς να παραλείψει και αυτά του αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βαγιωνάς τόνισε μεταξύ άλλων πως… σε ένα μέρος της Χαλκιδικής προσβάσιμο για όλους πρέπει να γίνουν εγκαταστάσεις για όλα τα αθλήματα.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close